Mensen willen op elk moment hun woning kunnen verwarmen. De Cesar en de Cesar Mini zijn ideaal voor plekken waar direct warmte gewenst is, en voorzien in warmte via de radiatorverwarming en de vloerverwarming.

 

 

 

 

De Cesar is voor het verwarmen van woningclusters: straten, woonwijken en appartementen. De Cesar Mini verwarmt één woning en is bijzonder interessant voor particulieren die beschikken over een tuin en die zelf voordelig hun warmte willen regelen.

Nieuwbouw en renovatie

Een Cesar warmte-accu rendeert vanaf ongeveer 10 bestaande rijtjeswoningen, 40 nieuwbouwwoningen en 100 nieuwbouwappartementen. Het is mogelijk om zelfvoorzienend te zijn in elektriciteit.

Een Cesar warmte-accu kan makkelijk worden geïntegreerd in nieuwbouwprojecten. Ook voor bestaande woningclusters, woonwijken, appartementen en bedrijfspanden is een Cesar warmte-accu een goede oplossing. Opgeslagen warmte uit zonnepanelen en/of windturbines kan via het eigen warmtenet op elke gewenste temperatuur worden gebracht. Dit maakt de investering zeer interessant.

Nieuw! Cesar Mini
De Cesar Mini is ideaal voor de woningbezitter die beschikt over een tuin en die de allerlaagste energiekosten wil voor het verwarmen van zijn woning. De Cesar Mini is leverbaar vanaf najaar 2024.


Cesar warmte-accu woningbouw

Nieuw: Cesar Mini. Voor particulieren die altijd voordelig warmte willen