Mensen willen op elk moment hun woning kunnen verwarmen. De Cesar warmte-accu is voor plekken waar direct warmte gewenst is. Een Cesar is ideaal voor het verwarmen van woningclusters: straten, woonwijken en appartementen. Denk aan radiator verwarming en vloerverwarming.

Een Cesar warmte-accu rendeert vanaf ongeveer 10 bestaande rijtjeswoningen, 40 nieuwbouwwoningen en 100 nieuwbouwappartementen. Het is mogelijk om zelfvoorzienend te zijn in elektriciteit. Wij berekenen graag de mogelijkheden voor jouw project.


 

Nieuwbouw en renovatie

Een Cesar warmte-accu kan veelal makkelijk worden geïntegreerd in nieuwbouwprojecten. Bij bestaande woningclusters, woonwijken, appartementen en bedrijfspanden is een Cesar warmte-accu een goede oplossing. Opgeslagen warmte uit zonnepanelen en/of windturbines kan via het eigen warmtenet op elke gewenste temperatuur worden gebracht. Het maakt de investering zeer interessant.


Cesar warmte-accu woningbouw

Voor wie is een Cesar warmte-accu?

Een Cesar warmte-accu is voor overheden en organisaties die werk willen maken van welzijn en een klimaatneutrale samenleving in 2050, zoals overeengekomen  door de EU-lidstaten. Denk aan partijen zoals:

 

  • gemeenten
  • projectontwikkelaars
  • bouwbedrijven
  • bouwers in collectief particulier opdrachtgeverschap